Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Expressoft Technology
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie pentru Fast Food - myCheck Quick Service
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aplicatie pentru Fast Food - myCheck Quick Service
Pentru a gestiona in mod corect si prompt comenzile, chiar si in intervalele aglomerate si pentru a organiza eficienta personalului aplicatia de vanzare Expressoft myCheck Quick Service este solutia ideala pentru afecerea ta din domeniul Servirii rapide. Cu ajutorul acestei aplicatii vei administra fluxul operational cu rapiditate, precizie si vei optimiza comunicarea in cadrul companiei tale.

Expressoft myCheck este o aplicatie care integreaza toate instrumentele necesare pentru administrarea afacerii intr-un mod eficace: solutia software pentru vanzare, solutie software de gestiune, echipamentele hardware si module precum cel de facturare administrare si fidelizare clienti si raportare in timp real pe telefonul mobil.

Fluidizezi preluarea comenzilor
Folosind functionalitatea "Fluidizare comenzi", poti prelua comenzile clientilor de la coada cu ajutorul unei tablete, urmand sa plateasca ulterior clientul, atunci cand ajunge la punctul de vanzare principal. Mai mult, ai de asemenea posibilitatea de a lucra cu doua POS-uri: unul pentru preluare comenzi de la clienti iar altul pentru modificarea comenzilor, finalizarea si plata acestora. Reduci astfel semnificativ timpul alocat servirii clientilor tai!

Cresti vanzarile
Solutia myCheck Quick Service iti ofera optiuni complete de up- selling. Astfel, in timp ce preiei o comanda, aplicatia iti va recomanda in mod automat produse complementare, portii mai mari sau topping-uri extra. Daca clientul comanda un sandwich si o bautura racoritoare, soft-ul iti va recomanda achizitionarea unui pachet promotional ce ii va oferi si un desert.

Fidelizezi clientii
Aplicatia Expressoft iti permite activarea de promotii complexe pentru a-i face pe clienti sa revina in locatia ta. Poti gestiona: oferte din partea casei, vouchere si gift card-uri sau discount-uri de fidelitate. Clientul se va simti privilegiat atunci cand va primi o reducere sau cand va avea posibilitatea sa testeze un produs nou din meniu la un pret special.

Afla mai multe pe: https://www.expressoft.eu/
Din Gura in Gura