Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Expressoft Technology
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie software pentru Delivery
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aplicatia de vanzare pentru Delivery este o solutie complexa, creata pentru a te ajuta sa iti cresti afacerea si sa iti fidelizezi clientii. Folosind aceasta solutie, informatia se va transmite automat intre sectii, livrarea va fi mai rapida si mai placuta pentru clienti, vei usura semnificativ activitatea managerilor si vei ajuta intreg personalul sa se organizeze mai eficient.

Clientii pot comanda online
Clientii au posibilitatea sa comande online produsele dorite datorita integrarii cu website-ul tau. Toate comenzile plasate de clienti pe site prin intermediul interfetei, ajung direct in aplicatie, sunt integrate intr-un proces de verificare a informatiei si apoi sunt alocate automat celui mai apropiat centru de livrare, pentru a intra in productie.

Integrezi call center-ul pentru eficienta
Modulul Call Center, integrat in aplicatia de vanzare ajuta la preluarea telefonica rapida a comenzilor si la distribuirea lor in centrele de livrare conectate. Mai mult, permite vizualizarea statusului comenzilor, asigura o baza de date de clienti corecta si completa si este integrat cu Google Maps pentru ca toate livrarile tale sa fie precise!

Identifici apelantii dupa numarul de telefon
Pentru ca lucrurile sa fie simple, profilul de client este incorporat in centrala telefonica si cu ajutorul acestui sistem, clientii existenti sunt identificati automat in baza numerelor de telefon iar clientilor noi li se genereaza automat o fisa generica.  Acest lucru duce la cresterea si mentinerea unei baze de date de clienti corecta si completa.

Functionalitati ale aplicatiei: Fidelizezi clientii prin campanii promotionale; Estimezi corect timpii de livrare; Clientul este informat in timp real despre stadiul livrarii; Integrezi module dedicate pentru cresterea vanzarilor; Integrezi echipamente hardware;

Afla mai multe pe: https://www.expressoft.eu/
Din Gura in Gura